Nekrolog

 

Køge og Omegns Automobilklubs mangeårige revisor Finn Månsson døde lørdag d.22. juli under et ferieophold med familien på Mols. Finn og Allan havde gjort holdt på en cykeltur, da Finn pludseligt faldt om med hjertestop.  Allan fortalte, at han havde vendt sig for at se efter Finn, og så at Finn stod helt stiv og faldt derefter bagover. Fra et nærtliggende hus blev der tilkaldt en ambulance medens Allan gav hjertemassage, som blev fortsat i ambulancen, men Finns liv stod ikke til at redde.

 

Jeg lærte Finn at kende for mange år siden i forbindelse med bilorientering, og han deltog også i Good Year Classisk i mange år lige fra 1994, og måske også helt fra starten i 1993. Han deltog med sin rød/hvide Volvo Amazon på sorte plader, som han selvfølgelig også brugte, som sin daglige bil. Ligeledes deltog han i andre klassiske løb rundt omkring i hele landet.

Som den talentfulde håndværker han var, vedligeholdt Finn selv sin elskede Amazon, som han havde meget værktøj og mange reservedele til.

Da Finn var medlem i KOA, blev han valgt til revisor, og dette job bibeholdt han lige til det sidste.  Igennem dette klubarbejde lærte jeg Finn endnu bedre at kende. Finn havde mange talenter, og med sit altid gode humør havde han altid en god og mange underfundige historier at fortælle.  Han havde mange venner, hvor han end kom, og bestred i mange år også en bestyrelsespost i Volvo-klubben, hvor han havde ansvar med medlemmernes bilforsikringer. 

 

Finn elskede sin familie, og talrige var de små anekdoter han kunne fortælle om børnebørnene, som han ofte passede, når der var brug for det.

 

Trods sit dårlige hjerte var Finn altid i godt humør. Han vidste, at hver dag han levede, var en ekstra dag, som han værdsatte til fulde. Han vil blive savnet, ikke mindst af familien, som dagligt nød gælde af hans mange talenter, gode humør og en hjælpende hånd, hvor det trængtes.

 

I denne svære tid tænker vi meget på hans familie, der står tilbage med en stor sorg og et stort tab af et elsket familiemedlem.

 

Også vi vil savne Finn og hans dejlige væsen   -  æret være Finns minde.

 

Torben Falck Hansen

Tilbage til forsiden